Irrigatiesysteem voor uw kas

Wilt u ervan verzekerd zijn dat er voor uw teelt voldoende water beschikbaar is? Een irrigatiesysteem voor uw kas is dan de perfecte oplossing. Mijn irrigatiesystemen zorgen er namelijk niet alleen voor dat uw oogst voldoende water krijgt maar ook dat de veiligheid gegarandeerd is. Ik weet namelijk alles van de nieuwste richtlijnen bij de glastuinbouw en pas deze toe. Door mijn up-to-date kennis kan ik inspelen op verschillende uitdagingen die er de komende tijd aankomen. Denk bijvoorbeeld aan droge zomers waarvoor ik u een passende oplossing kan bieden. Zo kan ik Roof sprinklerinstallaties, recirculatiesystemen en bijvoorbeeld oppervlakte- en ondergrondse water en bevochtigingssytemen aanbieden. Daarnaast kan ik bijvoorbeeld een dakwaterafvoer installeren of watersilo’s leveren. Afhankelijk van uw vraag en behoeftes zal ik met een adequate oplossing komen. Wilt u meer informatie ontvangen over een irrigatiesysteem voor uw kas? Neem contact op!

Water besparen met irrigatiesysteem voor uw kas

Natuurlijk is irrigatie essentieel om uw gewassen goed te laten groeien. Ik weet hier alles van en u kunt daarom bij mij terecht voor al uw vraagstukken op dit gebied. Wilt u meer weten over wateropslag, waterpompirrigatie of welke techniek bij uw kas past? Ik ga graag met u in gesprek om op basis van uw behoeftes tot de perfecte oplossing te komen. U wilt natuurlijk dat alles zo werkt zoals u dat verwacht. Daarnaast speelt duurzaamheid hierbij een belangrijke rol. Zo biedt ik verschillende oplossingen aan waardoor u water op een slimme manier kunt hergebruiken. Ook denk ik graag met u mee hoe u het energieverbruik kunt terugdringen. Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op!

Vele opties op het gebied van irrigatie

Als u voor de keuze staat voor een irrigatiesysteem voor uw kas, zult u al snel zien dat er veel opties zijn. Er zijn op dit moment ook veel ontwikkelingen gaande dus ik kan mij voorstellen dat dit overrompelend kan zijn. De keuze voor een irrigatiesysteem voor een kas hangt natuurlijk af van welke teelt er sprake is en welke behoeftes er bij u spelen. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat u een optimale productie krijgt en uw gewassen zo min mogelijk voedingsstoffen verliezen. Ik kijk daarom eerst hoe het is gesteld met de kwaliteit van de bodem. Dit bepaalt onder andere hoe de bodem vocht afgeeft aan uw gewassen. Wilt u graag professioneel advies inwinnen over welk watersysteem voor uw kas geschikt is? Schroom niet om contact op te nemen!

Menu