Professioneel advies van een kas techniek specialist

Wilt u professioneel advies inwinnen van een kas techniek specialist? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik ben expert in watervoorziening en ben op de hoogte van de nieuwste technieken om te zorgen voor optimale omstandigheden in uw kassen. Zo kunt u bij mij terecht voor een irrigatiesysteem voor uw kas waarbij er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Daarnaast wil ik u graag een goede service geven dus u kunt mij ook inschakelen voor herstel en onderhoud van elektro- en water technische installaties. Op basis van de aangegeven specificaties en de planning die wij hebben afgesproken ga ik te werk. Daarnaast kom ik natuurlijk bij u langs om een systeem te installeren als u deze heeft aangeschaft. Meer weten over wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op!

Optimale verwarming in uw kas met techniek

Als specialist op het gebied van kas techniek kan ik u verschillende high tech oplossingen aanreiken waardoor uw gewassen goed kunnen groeien. Ik houd namelijk mijn kennis up-to-date en doe altijd eerst zorgvuldig onderzoek voordat ik bepaalde systemen en technieken aanbied. Het belangrijkste vind ik om uw wensen als klant als uitgangspunt te nemen. Hierdoor kan ik mijn dienstverlening optimaal op u afstemmen. Voor iedere kas en ieder gewas ga ik op zoek naar de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een vernevelingssyteem, een waterpompirrigatie, klimaatbeheersing of een ander watersysteem voor uw kas: ik ga graag met u in gesprek over welk type watervoorziening geschikt is. Wilt u advies over kas techniek? Neem contact op!

Bouwen van kassen

Wilt u een nieuw kas bouwen met de nieuwste kas techniek? Ook daarvoor kunt u mij inschakelen. Op basis van een persoonlijk gesprek stellen we een plan van aanpak op. Maar mijn werkzaamheden reiken nog verder. Zo kunt u ook bij mij terecht voor een vulsysteem met vloeibare mest en teeltgoten. Ook kan ik sprinklers installeren of eenheden voor waterpompirrigatie. Bent u op zoek naar een ventilatorsysteem of een CO2-systeem? Daarmee ben ik u graag van dienst. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Menu