Watersysteem voor uw kas

Bent u op zoek naar een watersysteem voor uw kas? Ik ben expert in watervoorziening en kan u op dit gebied van professioneel advies voorzien. Zo heb ik up-to-date kennis over opvangsystemen voor regenwater voor de glastuinbouw en ook over verschillende watersystemen, zoals recirculatiesystemen en vernevelingssystemen. Ik weet hoe belangrijk de kwaliteit van het water is voor uw gewassen. Zo maak ik altijd eerst een uitgebreide inventarisatie voordat ik mijn advies uitbreng. Ieder watersysteem heeft natuurlijk weer zijn voor- en nadelen en hier adviseer ik u uitgebreid over. Ik geef u uitgebreide informatie over hoe u vervuiling kunt tegengaan zodat de kans op ziektes voor uw gewassen wordt verlaagd. Wilt u meer weten over mijn werkwijze en wilt u graag advies ontvangen over een watersysteem voor uw kas? Neem dan contact met mij op!

Nieuwste technieken voor een watersysteem voor uw kas

Het watersysteem van uw kas bepaalt voor een groot deel hoe goed uw gewassen het gaan doen. De techniek van uw kas moet daarom optimaal zijn afgesteld op de gewassen die u teelt. Hier houd ik uiteraard nauwgezet rekening mee door te zorgen dat uw gewassen op een gelijkmatige manier vocht in de bodem krijgen. Verder adviseer ik u ook graag hoe u zo duurzaam mogelijk met het watersysteem kunt omgaan. Vaak is het namelijk mogelijk om veel te besparen op de hoeveelheid water die u gebruikt. Naast mijn aanbod voor een irrigatiesysteem voor uw kas heb ik ook verschillende producten beschikbaar op het gebied van wateropslag. Wilt u gebruik maken van de nieuwste technieken die zijn afgestemd op uw wensen? Neem dan contact met mij op!

Opslaan van water

Het opslaan van water komt de laatste tijd veel meer voor in de tuinbouw en er zijn al weer verschillende ontwikkelingen gaande op dit gebied. Hier informeer ik u graag over! Ik bied namelijk verschillende opslagvormen aan zoals een watersilo. Daar kunt u regen- of bronwater in opslaan en deze kunt u vervolgens afdekken met een zeil. Wilt u ruimte besparen? Dan behoort een bassin ook tot de mogelijkheden. Ook hier is het belangrijk om deze goed af te dekken zodat er geen onkruid in kan komen. Wilt u meer weten over de verschillende opties voor opslag van water of over een watersysteem voor uw kas? Kom in contact door het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Menu